Quantcast
Email: info@grupdolmen.com
Teléfono: (+34) 934 18 72 44
reformes barcelona

Reformes a Barcelona | Grup DOLMEN

A Grup Dolmen som experts en reformes Barcelona i busquem oferir, des de 2008, un servei professional format per un equip d' arquitectes, tècnics i professionals de la construcció, per aconseguir la satisfacció més gran als seus clients, tant als petits projectes com als més grans tota la nostra professionalitat i dedicació.
La millor manera d’aconseguir un canvi en un habitatge és realitzant una reforma del  mateix, especialment quan es tracta d'edificis amb molts anys d'existència, ubicats a barris mítics o centenaris de qualsevol ciutat, ja que en molts casos, es fa necessari la modificació de façanes, instal·lacions i sistemes elèctrics, així com d’altres elements vinculats al subministrament que, en molts casos, encara són els d’origen.

Per a la realització de canvis integrals, el millor és acudir a experts professionals per a la realització de reformes Barcelona o rodalies, com és Grup Dolmen, situats al C/ Putget, núm.32 a Barcelona, ​​ofereixen tot tipus de reformes i interiorisme, construcció i rehabilitació, treballs de manteniment d'edificis i instal·lacions, així com serveis d'adaptació per convertir els espais i adaptar-los per a les persones amb mobilitat reduïda.

Projectes i reformes a Barcelona amb la millor qualitat

Per a nosaltres, cada projecte es cuida com a un element únic que cal treballar amb professionalitat, qualitat i eficiència, per proporcionar un servei basat en l'excel·lència.

A la nostra empresa, pensem que cada projecte té un tracte diferent, és per això que a l'hora de fer reformes a Barcelona, depenent de la tipologia de la mateixa, l’assignem a un dels nostres quatre departaments (reformes i interiorisme, construcció i rehabilitació, manteniment i adaptació) en funció de la tipologia de la reforma.

El nostre objectiu és proporcionar un servei eficient als nostres clients, per garantir-los la màxima dedicació i professionalitat. Sempre adaptant-nos a les seves necessitats i requeriments per aconseguir el millor resultat d'acord amb els requeriments dels nostres clients.

No ho dubti i contacti amb nosaltres per demanar assessorament i pressupost sobre les possibles modificacions a la seva llar, negoci o local, a través del nostre Formulari Online, correu electrònic o telèfon 93 418 72 44.

Comparteix l'article - Servei de Reformes integrals a Barcelona

Visítenos

Dirección Tienda / Showroom de Dolmen Reformes:
Carrer del Putget, 32. CP 08023 - Barcelona

Horarios:
De lunes a viernes de 10:30 a 13:30 y de 16:30 a 19:30.

Teléfono:
(+34) 934 18 72 44

Email: info@grupdolmen.com
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
  • Nombre*
  • Email*
  • Teléfono*
  • Mensaje*
  • * obligatorio

Ubicación