Quantcast
Email: info@grupdolmen.com
Teléfono: (+34) 934 18 72 44

Reformes integrals Barcelona - Grup DOLMEN

A l'hora de realitzar una reforma, és important saber com a professionals de reformes integrals a Barcelona, ​​si es tracta d'una reforma completa o bé si només es tracta d’una reforma parcial de l'habitatge o local.
A Grup Dolmen, realitzem reformes integrals, dissenyant tot el projecte complet, ja que la nostra empresa disposa de tots els professionals que ens permeten desenvolupar des dels estudis previs a projectes d'interiorisme, treballs especialitzats o reformes parcials o integrals de tot tipus d'habitatges i locals.

La qualitat, el principal valor de les nostres reformes integrals

Reformes integrals en Barcelona
La nostra filosofia d'empresa és satisfer totalment els nostres clients, per això busquem sempre desenvolupar el projecte per complert als gustos i requeriments, tant econòmics com en els períodes de lliurament, dels nostres clients, és per això, que realitzem un tracte personalitzat amb tots els nostres usuaris per aconseguir fer realitat les seves il·lusions.

Tots els nostres projectes, des dels més petits als més complexos, compten amb l'assessorament i seguiment personalitzat dels nostres professionals que acompanyen tota la feina des de la seva planificació inicial, el seu desenvolupament i realització i un cop finalitzat i entregat, el posterior seguiment per seguir creixent i mantenint la millora contínua en els nostres treballs. D'aquesta manera aconseguim garantir el nostre màxim objectiu, donar total satisfacció als nostres clients.

A Grupo Dolmen, oferim tot l'assessorament necessari per a la realització i gestió de tota les reformes integrals Barcelona o al lloc què s'ubiqui l'habitatge o local a transformar, en un espai personalitzat i pràctic, seguint els desitjos dels nostres clients i proporcionant, sempre, les indicacions i millores que considerem poden fer encara millor el seu projecte, per fer que les seves idees es converteixin en realitat. 

En Dolmen, els nostres clients somien els seus projectes i nosaltres els materialitzem. Sol·liciti ara pressupost per a la seva reforma integral, sense compromís, i li respondrem amb la major brevetat possible.

Visítenos

Dirección Tienda / Showroom de Dolmen Reformes:
Carrer del Putget, 32. CP 08023 - Barcelona

Horarios:
De lunes a viernes de 10:30 a 13:30 y de 16:30 a 19:30.

Teléfono:
(+34) 934 18 72 44

Email: info@grupdolmen.com
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
  • Nombre*
  • Email*
  • Teléfono*
  • Mensaje*
  • * obligatorio

Ubicación